Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce au protestat fermierii la MADR

de-ce-au-protestat-fermierii-la-madr

Mai multi fermieri au mers la MADR si au protestat pentru ca guvernul a uitat de despagubirile de seceta. Iata solicitarile acestora.


"Consideram ca singura solutie pentru ca ministrul Adrian Oros sa isi recastige increderea fermierilor este sa demareze de urgenta, consultari cu presedintele PNL, Ludovic Orban, cu presedintii celorlalte partide din coalitia de guvernare, cu presedintii partidelor de Opozitie, pentru votarea, in unanimitate, a unui amendament la Legea Bugetului de Stat, care sa includa aceste despagubiri, atunci cand proiectul va ajunge in Parlament. Apreciem ca cea mai simpla solutie, ar fi mentionarea ca aceste despagubiri sa fie platite din Fondul de Rezerva al Guvernului", transmite AFF.
 
"Nu exista nicio o alternativa la votarea unui amendament pentru plata despagubirilor de seceta. Orice discutie privind alte variante, nu reprezinta decat o tentativa de a-i amagi pe fermieri. Oricine sustine asa-numitele „masuri alternative" nu face decat sa prelungeasca suferinta fermierilor romani si il face scapat pe ministrul Oros de raspunderea publica in a-si respecta cuvantul dat in fata fermierilor. Pentru Asociatia Forta Fermierilor, acest lucru este inacceptabil, noi nu ne targuim cu soarta agriculturii nationale. Despagubirile trebuie acordate sau cineva va plati un pret politic foarte mare, mai devreme sau mai tarziu. Si noi nu ne dorim asta. Noi dorim sa colaboram cu toate partidele, si de la Putere si din Opozitie, si sa cooperam cu orice ministru al Agriculturii, ce este desemnat de decidentul politic. Reamintesc ca noi nu avem revendicari politice, nu vrem demisia cuiva, nu dorim decat ca ministrul Agriculturii sa isi respecte cuvantul dat in fata fermierilor", a declarat Vlad Macovei, presedintele Asociatiei Forta Fermierilor.
 
Consiliul Director al Asociatiei Forta Fermierilor face un apel catre conducerile partidelor parlamentare din Romania, catre toti deputatii si senatorii, atat de la Putere cat si din Opozitie, ”sa lase pentru o zi lupta politica si sa isi dea mana pentru a vota amendamentul la Legea Bugetului de Stat care sa permita plata despagubirilor de seceta".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Ei adreseaza si o scrisoare deschisa tuturor decidentilor politici relevanti, cu o serie de zece initiative ce se pot organiza pe termen scurt, ”pentru a pune agricultura in ofensiva in 2021”, avertizand ca ”in joc sunt soarta satului romanesc, securitatea alimentara a romanilor si viata a sute de mii de reprezentanti a sectorului agroalimentar".

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016