Obiceiul de a-şi lăsa pârloagă terenurile vine din incertitudinea privind drepturile de proprietate, dar şi din comoditate şi lipsa de intervenţie a autorităților statului. Oficialii Ministerului Agriculturii încă nu au găsit o metodă de impulsionare pentru cei care nu-şi lucrează pământurile, iar fermierii dau vina pe indiferenţa statului.
România importă tot mai multe produse agricole tradiţionale, de la porumb, grâu şi cartofi până la carne de porc şi de vită, roşii, praz, mere sau gutui. În acelaşi timp, mai mult de un sfert din terenurile cultivabile de pe teritoriul ţării sunt lăsate nelucrate, iar dacă s-ar folosi întregul potenţial agricol am putea hrăni 80 de milioane de oameni anual, după cum estimează federaţiile patronale şi sindicale din domeniul agro-alimentar.
Citeste mai mult in Adevarul.
România importă tot mai multe produse agricole tradiţionale, de la porumb, grâu şi cartofi până la carne de porc şi de vită, roşii, praz, mere sau gutui. În acelaşi timp, mai mult de un sfert din terenurile cultivabile de pe teritoriul ţării sunt lăsate nelucrate, iar dacă s-ar folosi întregul potenţial agricol am putea hrăni 80 de milioane de oameni anual, după cum estimează federaţiile patronale şi sindicale din domeniul agro-alimentar.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Adevarul.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News