Biscuiti - 10 lei, ceai verde - 23 de lei, ulei de masline - 50 de lei, lapte - 6 lei. Chiar daca alimentele bio sunt mult mai scumpe, cererea este in crestere, iar agricultura ecologica practicata la nivel local nu acopera decat circa 25% din necesar.
La producator, produsele ecologice sunt cu 30% pana la 50% mai scumpe decat cele pentru care se folosesc ingrasaminte chimice, iar adaosurile comerciale din marile retele de supermarketuri sau hipermarketuri ridica bonul de casa pentru cateva alimente la sute de lei. Care este motivul pentru care cumparatorii platesc de patru - cinci ori mai mult daca vor sa manance sanatos?
Citeste mai mult in Ziarul Financiar
La producator, produsele ecologice sunt cu 30% pana la 50% mai scumpe decat cele pentru care se folosesc ingrasaminte chimice, iar adaosurile comerciale din marile retele de supermarketuri sau hipermarketuri ridica bonul de casa pentru cateva alimente la sute de lei. Care este motivul pentru care cumparatorii platesc de patru - cinci ori mai mult daca vor sa manance sanatos?
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News