Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Decizii bune pentru agricultura de calitate

decizii-bune-pentru-agricultura-de-calitate

In Romania, tot mai multe firme ofera echipamente si utilaje agricole si utilaje pentru constructii noi sau second hand, care ajuta ii ajuta pe intreprinzatori sa faca fata celor mai actuale provocari de piata, cu respectarea celor mai stringente norme de emisii poluante.


Varietatea de utilaje agricole si sisteme avangadiste este mare – tractoare, combine, hedere, prese de balotat, utilaje de pregatit solul, utilaje de semanat, utilaje pentru protectie culturi, cositoaee autopropulsante, incarcatoare telescopice, precum si o gama larga de accesorii atat pentru utilaje agricole cat si pentru utilaje de constructii.

Cei care sunt interesati sa cumpere utilaje agricole, se gandesc intotdeauna la cele doua optiuni existente: utilaje agricole noi sau utilaje agricole second hand. Adevarul este ca utilajele agricole second-hand au castigat mult teren in ultimii ani si asta se datoreaza marilor progrese din sector.

Un utilaj agricol second hand, revizuit de profesionisti, poate fi cumparat in stare foarte buna. In plus, atunci cand este cumparat de la un furnizor oficial, de obicei se bucura de o garantie asemanatoare cu cea a unui utilaj agricol nou. Acest lucru ofera desigur, un confort suplimentar celui care cumpara.

Daca va intrebati care ar fi 3 motive principale pentru a cumpara utilaje agricole second hand, cu siguranta veti observa ca unele dintre ele vin de la sine, cu usurinta. Utilajele agricole second hand sunt mai ieftine, este o metoda de refolosire optima. In multe situatii, un fermier isi schimba utilajele pentru ca nu se mai adapteaza exploatarii sale. Faptul ca acest utilaj poate avea o noua utilizare va ajuta la refolosirea resurselor acestuia, in mod optim. In alte cazuri, ca si in cazul tractoarelor, se poate opta pentru modele de tractoare noi, deoarece acestea polueaza mai putin si ofera confort pe care tractoarele de altadata sigur ca nu-l au.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Datorita reducerilor de costuri, cumparand utilaje agricole second-hand puteti investi in alte directii pentru afacerea dvs. De multe ori devine imposibil achizitionarea anumitor masini sau instrumente din cauza costului lor. Investind intr-un bun second hand se pot economisi o multime de bani, facand posibila obtinerea anumitor utilaje agricole optime, chiar daca au un anumit timp de utilizare.

Credeti ca exista mai multe motive decat acestea pentru a cumpara utilaje agricole second hand sau considerati ca cel mai bine este sa le cumparati noi? Exista firme din Romania, care pe langa faptul ca ofera utilaje agricole noi de la marci de prestigiu, cum ar fi Case IH, vand de asemenea si utilaje agricole second hand.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016