Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Declaratia de suprafata poate fi completata eletronic

declaratia-de-suprafata-poate-fi-completata-eletronic

Declaratia de suprafata poate fi completata eletronic


Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, incepand din 13 februarie, pe site-ul institutiei este accesibila aplicatia IPA Online, prin care fermierii pot completa electronic declaratia de suprafata.

Prin intermediul acestei aplicatii, fermierii deja inregistrati la APIA in campanile precedente, si care intentioneaza sa solicite sprijin pe suprafata in anul 2012, prin acces la internet, pot sa completeze electronic declaratia de suprafata, sa vizualizeze si, dupa caz, actualizeze propriile parcele - asa cum au fost digitizate in campania anterioara. Fermierii isi pot digitiza parcele noi prin identificarea pe ortofotoplanurile disponibile in baza de date (LPIS) a APIA.

Pentru accesarea aplicatiei IPA Online, fermierii vor utiliza un nume (numarul unic de identificare a exploatatiei primit in campania (campaniile precedente, existent si in deciziile de plata) si o parola care se poate obtine de pe site-ul institutiei (www.apia.org.ro).

Printre avantajele utilizarii IPA Online se numara faptul ca fermierul nu mai are nevoie de harti pe hartie; in urma digitizarii parcelei, sistemul masoara si afiseaza suprafata digitizata; permite localizarea cu precizie mai mare a parcelei; identificarea si posibilitatea de avertizare rapida cu privire la unele erori (diferente de suprafata, suprapuneri).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Ulterior, in baza invitatiei primite de la APIA, fermierul se prezinta la Centrul judetean / local APIA, unde trebuie sa completeze un formular cu date de identificare ale exploatatiei si o anexa in care bifeaza schemele (masurile de sprijin solicitate, respectiv parcurgere si avizeaza angajamentelor respective. Pentru fermierii care au depus cereri in anii precedenti, formularul de identificare este pretiparit, fiind actualizat doar daca au aparut modificari fata de datele anterioare.

Campania de depunere a cererii de plata pentru schemele)masurile de sprijin pe suprafata 2012 se deruleaza in perioada 1 martie - 15 mai 2012. in perioada 16 mai - 11 iunie 2012, se primesc cereri cu penalizari de 1% pentru fiecare zi de intarziere.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016