Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Depozit ilegal de cereale descoperit de poliţiştii din Mehedinţi


Poliţiştii Serviciului de investigare a fraudelor au descoperit în municipiul Drobeta Turnu Severin un depozit ilegal de cereale; oamenii legii au întocmit dosar penal administratorului şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.000 lei
În ziua de de 16 noiembrie, poliţiştii Serviciului de investigare a fraudelor împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare, D.S.V., D.A.D.R. şi C.J.P.C. Mehedinţi au desfăşurat activităţi specifice pe raza municipiului şi au identificat o societate comercială ce avea ca profil de activitate comercializarea cerealelor.

Poliţiştii au descoperit la unul dintre punctele de lucru ale societăţii un depozit în care au fost găsite diferite cantităţi de cereale (porumb boabe, grîu, floarea-soarelui, tărâţe, etc.) depozitate în condiţii improprii, societatea nefiind autorizată ca depozit de cereale şi neavând documente de evidenţă contabilă primară care să ateste cantităţile scriptice de produse.

Fiind extinse verificările cu privire la provenienţa acestor cantităţi aflate în gestiune, s-a stabilit faptul că în luna noiembrie 2010, administratorul societăţii a achiziţionat şi comercializat cereale fără documente legale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Faţă de acesta, poliţiştii, împreună cu ceilalţi specialişti, au aplicat trei sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.000 de lei şi au dispus confiscarea sumei de 8.200 lei, ce reprezintă contravaloarea a 11.000 kg. cereale achiziţionate şi comercializate fără documente de provenienţă conform Legi nr. 12/1990, H.G. nr. 984/2005 şi O.G. nr. 12/2006.

Totodată, oamenii legii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 9, alin. 1, lit. b, din Legea nr. 241/2005, urmând ca la finalizarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat unităţii de parchet competente cu soluţionarea.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016