Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dilema in scoli: doua mere mici romanesti sau unul mare importat? (video)


Desi sefii din Ministerul Agriculturii se lauda ca in mai putin de o luna elevii vor mananca fructe proaspete de la stat, s-au organizat putine licitatii si acelea contestate.
Din seria "Europa recomanda, autoritatile romane ignora ", se deruleaza cu succes si programul "marul in scoli". Multi spun ca minunatele noastre mere cu gust au fost excluse in favoarea soiurilor din alte tari.

Autoritatile spun ca, potrivit standardelor impuse de expertii de la Bruxelles, fiecare mar trebuie sa aiba intre 90 si 150 de grame si nu toti producatorii nostri reusesc sa livreze fructe care sa respecte aceste norme.

E adevarat ca elevii ar putea primi doua mere mici romanesti in loc de unul mare, insa sefii de la Agricultura interzic acest lucru. Spun ca doresc... "calitate"!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Iar unii primari din tara adauga ca, de fapt si de drept, pe edili nu-i intereseaza cat de sanatoase sunt merele pe care le mananca elevii, ci cat de mare este comisionul pe care il plateste firma din strainatate.

In livezile din Dambovita cresc sub soare mere perfecte, exact asa cum cer europenii. Doar ca nu le-a comandat nimeni. Cei incriminati cer dovezi si spun in plus ca romanii n-au stiut niciodata sa isi vanda marfa.

In acest judet, conflictul mocneste si cel mai probabil elevii nu vor primi mere in noiembrie, pentru ca prima licitatie a fost contestata. Haos este insa si prin alte parti, ca la Brasov, de exemplu.

Expertii de la Bruxelles dau bani pentru fructe numai daca autoritatile locale intocmesc proiecte, fac licitatii si se prezinta cu facturi. Altfel, sa isi aduca fiecare marul lui de acasa.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016