Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Din 2019 vom avea case independente energetic
Deputaţii europeni urmează să voteze în sesiunea plenară care începe marţi la Strasbourg un raport al deputatului român Silvia-Adriana Ţicău, adoptat deja de Comisia pentru Industrie, cercetare şi energie, prin care se cere ca toate clădirile construite după 2019 să îşi producă local toată energia pe care o consumă, transmite Amos News.
Potrivit raportului, cele 160 de milioane de clădiri europene sunt responsabile pentru 40% din totalul de energie consumat în Uniunea Europeană şi ele contribuie astfel substanţial la emisiile de gaze cu efect de seră.
Reforma Directivei privind performanţa energetică a clădirilor - lansată de Comisia Europeană în noiembrie anul trecut - oferă europenilor soluţii pentru optimizarea eficienţei energetice a propriilor case.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Se estimează că noile reguli vor duce la reducerea consumului de energie cu 5-6% şi la scăderea emisiilor de CO2 cu 5% în UE până în 2020. documentul solicită Comisiei Europene ca până la 30 iunie 2010 să prezinte propuneri legislative pentru o metodologie comună de definire a clădirilor ale căror emisii de dioxid de carbon şi consum de energie primară sunt scăzute sau egale cu zero. În acelaşi timp, raportoarea cere statelor membre să fixeze obiective naţionale pentru performanţa energetică a clădirilor existente şi să se asigure că, până la 31 decembrie 2018, toate clădirile noi produc local energia pe care o consumă (cu ajutorul panourilor solare sau al pompelor de căldură). Noutatea raportului constă în faptul că deputaţii europeni propun crearea unui Fond pentru Eficienţa Energetică, ce urmează să finanţeze proiecte private sau publice de optimizare a eficienţei energetice a clădirilor. În plus, aceştia doresc crearea unui site european care să conţină toată legislaţia din domeniu şi reduceri de TVA pentru bunurile şi serviciile ce contribuie la ameliorarea eficienţei energetice.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News