Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Doi directori din Ministerul Agriculturii au venituri mai mari decat ministrul


Doi directori din Ministerul Agriculturii, din cadrul Directiei Generale pentru Pescuit-Autoritate de Management pentru POP si al Directiei Fonduri Europene si Contabilizare Plati, au venituri brute de 7.806 lei, mai mari decat cel am ministrului de resort, care obtine un venit brut de 7.643 lei.
De asemenea, potrivit datelor publicate pe site-ul ministerului de resort, mai multi directori din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) obtin venituri salariale brute de peste 7.000 lei.

Astfel, directorul general al Directiei Generale Afeceri Europene si Relatii Internationale si cel al Directiei Generale Buget Finante si Fonduri Europene au venituri salariale brute de 7.268 lei, iar consilierul superior al Directiei Generale Afaceri Europene si Programe cu Finantare UE are un venit brut de 7.286 lei.

Totodata, directorul Directiei Generale Afaceri Europene si Programe cu Finantare UE are un venit brut de 7.025 lei, asemenea directorului din cadrul Directiei Strategii, Politici si Programe de Dezvoltare Rurala, al directorului Directiei Coordonare, Monitorizare si Implementare a PNDR si directorului Directiei Strategie si Monitorizare a Programului Operational de Pescuit.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cei trei secretari de stat din Ministerul Agriculturii au un salariu brut de 6.691 lei.

In acelasi timp, cel mai mic venit brut din MADR este obtinut de un referent principal din cadrul Serviciului finantarea formelor de sprijin acordate producatorilor agricoli, care castiga 859 lei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016