Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dolj: Grâu furat direct cu combina, la Valea Stanciului

Tags: dolj

Doi barbati, tata si fiu, au fost retinuti, luni seara, de procurorii Parchetului Judecatoriei Segarcea (Dolj) pentru furt calificat, talharie si distrugere, dupa ce au fost surprinsi de politisti la scurt timp dupa ce au treierat peste 14 tone de grau de pe terenul unei societati comerciale, transmite MEDIAFAX.

Politistii Orasului Segarcea (Dolj) au fost sesizati, luni dupa-amiaza, de catre reprezentantul unei societati comerciale ca doi barbati au treierat grau de pe un teren cultivat de respectiva societate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La fata locului, politistii din Segarcea i-au surprins in flagrant pe Nicolae O. (45 ani) si Iulian O. (18 ani), tata si fiu, din comuna Valea Stanciului, chiar cand se pregateau sa plece de pe terenul societatii comerciale, de unde reusisera sa stranga peste 14 tone de grau.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, agent Amelia Caprarin, cei doi barbati i-au amenintat pe oamenii legii din Segarcea, care au folosit spray-ul iritant lacrimogen pentru a-i prinde, ulterior ei fiind incatusati si dusi la sediul Politiei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Din cercetarile efectuate a reiesit ca, la data de 18 iulie, Nicolae O. a distrus cultura de grau pe o suprafata de 200 metri lungime si a sustras grau, prin treierare. De asemenea, acesta, in aceeasi zi, a sustras grau si de pe cultura Mihaelei G., din comuna Valea Stanciului, fiind surprins de partea vatamata pe care a agresat-o, pentru pastrarea bunului furat", se arata intr-un comunicat al biroului de presa al IPJ Dolj.

Cei doi barbati, tata si fiu, au fost retinuti, luni seara, de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Segarcea, urmand a fi prezentati magistratilor pentru emiterea mandatului de arestare preventiva pentru furt calificat, talharie si distrugere.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton