Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Dolj: Mii de fermieri riscă să piardă subvenţia pe suprafaţă
Fermierii doljeni care nu-şi clarifică situaţia privind datele declarate în cererea de plată pentru subvenţia pe suprafaţă riscă să-şi piardă banii. Până acum, doar 31,69% dintre fermierii doljeni programaţi au răspuns notificărilor în acest sens.
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) revine cu apelul către fermierii notificaţi pentru clarificarea datelor declarate în cererea de plată să se prezinte în cel mai scurt timp la centrele APIA de care aparţin, în caz contrar nefiind posibilă autorizarea şi efectuarea plăţilor pe suprafaţă. „Până în prezent, ar fi trebuit să se prezinte la centrele APIA din judeţ 426 de fermieri. S-au prezentat însă doar 135 de fermieri, pentru care s-au şi emis rapoartele de teledetecţie“, a declarat Veronica Cocoşilă, directorul coordonator al APIA Dolj. Aceasta a explicat că numărul fermierilor programaţi pentru teledetecţie până pe 15 ianuarie este de 2.785 şi toţi au primit deja notificările în acest sens. „Ca să nu fie aglomeraţie, este indicat ca fermierii să vină atunci când sunt programaţi. Persoanele care nu pot să vină la momentul programării pot veni însă la o dată ulterioară“, a precizat Veronica Cocoşilă, aceasta explicând că fermierii care nu se vor prezenta până pe 15 ianuarie la centrele APIA de care aparţin vor primi a doua notificare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Gazeta de Sud
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News