Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Doua motocoase de mare putere de la STIHL adopta capacitati imbunatatite pentru domeniul de peisagistica

doua-motocoase-de-mare-putere-de-la-stihl-adopta-capacitati-imbunatatite-pentru-domeniul-de-peisagistica

Cele doua motocoase de la STIHL - FS 91 si FS 111 - au fost dotate de proiectant cu un motor de generatie noua in patru timpi, pentru anduranta sporita. Tehnologia implementata pe aceste motoare se numeste 4-MIX si are la baza o inovatie STIHL care reduce considerabil consumul de combustibil si noxele.


In plus, zgomotul motorului este mult diminuat, acesta producand un sunet placut, chiar si la capacitate maxima. Dealtfel, tehnologia 4-MIX se mai regaseste si la alte patru modele de motocoase destinate utilizarii profesionale.

 

FS 91 si FS 111 au fost concepute special pentru intretinerea pajistilor si lucrari de peisagistica, fiind foarte puternice, cu forta mare de antrenare. Astfel, buruienile, hatisurile sau zonele cu vegetatie abundenta se pot toaleta cu cele doua utilaje, mai ales ca acestea au in dotare capete taietoare metalice. Pentru reprize de lucru mai indelungate celor doua motocoase li s-a marit rezervorul din proiectare, iar pentru cresterea confortului, utilizatorul are posibilitatea sa isi adapteze o chinga dubla pentru umeri. Pentru ambele modele, capacitatea rezervorului este de 0.71 l, adica dublu fata de cel care exista pe o motocoasa destinata ingrijirii spatiilor verzi din preajama casei. Din punct de vedere al specificatiilor tehnice, FS 91 furnizeaza 1.3 CP, pe un motor de 28,4 cm³, tot ansamblul cantarind 5,8 kg. In cazul motocoasei FS 111, motorul de 31,4 cm³ genereaza 1.45 CP, iar greutatea este aceeasi ca la vecinul mai mic de gama.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Manevrabilitatea in timpul functionarii este asigurata de manerul multifunctional pentru doua maini, de tip “coarne de bicicleta”. Insa pe aceste modele poate fi adaptat si un maner ingust de tip “grip” , care absoarbe din vibratia utilajului si il face sa fie mai usor de manevrat in timpul lucrului.

 

Despre compania STIHL. Cele mai recente date aratau o crestere a business-ului mondial STIHL de aproape 12%, atingand 2,7 miliarde de euro, la sfarsitul lunii august a anului trecut. Compania germana intenţioneaza sa investeasca 1 miliard de euro in dezvoltare pana in 2019. STIHL Romania este o companie detinuta 100% de firma mama si a fost infiintata in 1997. Compania mama a fost infiintata in 1926 de Andreas Stihl.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016