Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

"Drumul vinului" poate lega România de Republica Moldova


Drumul vinului este un proiect turistic comun care va lega România de Republica Moldova, Moldova de România şi de Europa, a declarat sâmbătă, la Staţiunea viti-vinicolă Pietroasele, ministrul Turismului, Elena Udrea.
Ministrul Elena Udrea a participat la lansarea unui nou produs turistic, culesul tradiţional al viei, la care a luat parte şi ambasadorul Republicii Moldova la Bucureşti, Iurie Reniţă.

''Pe lângă promovarea turismului viti-vinicol şi a traseelor de turism viti-vinicol, tip Drumul cramelor sau Drumul vinului, ne-am gândit că ar fi nemaipomenit dacă şi reprezentanţii Republicii Moldova, prin dl ambasador, ar fi aici, pentru că Drumul vinului poate lega România de Moldova, Moldova de România şi de Europa'', a mai spus Elena Udrea.

Ea a amintit că săptămâna aceasta au fost puse bazele colaborării dintre ministerul Turismului şi Agenţia de turism din Republica Moldova pentru a crea acest produs turistic, Drumul vinului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, pe 23 septembrie, că doreşte crearea unei destinaţii turistice comune România-Republica Moldova pentru promovarea turismului în cele două state.

Udrea a precizat, la Chişinău, că în ambele state există un mare potenţial turistic şi se va atrage atenţia asupra creării unor circuite turistice comune.

În acest sens, ea a menţionat proiectul 'Drumul vinului' între România şi Republica Moldova, spunând că se va încerca posibilitatea de a găsi finanţare pentru un asemenea proiect din fonduri europene, în programul de cooperare România-Republica Moldova.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016