Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

DSV Gorj a închis o fabrică de pâine din Ţânţăreni

Tags: dsv gorj

"Ploaia este de vină pentru mizeria din interior!" Este explicaţia administratorului unei brutării din comuna Ţânţăreni dată inspectorilor sanitar-veterinari din Gorj care au constatat că acesta fabrica pâine în condiţii mizere. Omul s-a ales cu amendă de 2.000 de lei şi cu brutăria închisă pentru 30 de zile.
Inspectorii sanitar-veterinari din Gorj au efectuat la brutăria în cauză un control inopinant. În urma verificărilor s-a constatat că pâinea făcută în acest loc ar fi putut îmbolnăvi consumatorii, motiv pentru care inspectorii sanitar-veterinari au luat măsuri. „Am sancţionat administratorul societăţii în cauză cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru depozitarea necorespunzătoare a materiei prime, igienă necorespunzătoare pe toate fluxurile de producţie, de la depozitare până la valorificarea pâinii”, a precizat Ion Iliuţă, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare (DSV) Gorj. Pe lângă amenda primită omul va trebui să pună lacătul pe brutărie în următoarele 30 de zile. „S-a dispus închiderea unităţii pentru o lună pentru igienizare, dotarea personalului cu echipament şi cea ce mai lipseşte”, a spus Ion Iliuţă. Explicaţia bărbatului a lăsat fără cuvinte organele de control. „A plouat şi s-a făcut nămol şi prin brutărie, Voi igieniza şi voi redeschide unitatea”, a spus Vasile Câlţu, administratorul brutăriei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Pandurul.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016