Începând cu luna aprilie, după mai mulţi ani de absenţă, o gamă largă de produse din carne de porc, sub brandul "Comtim", este disponibilă din nou pentru timişoreni, într-un magazin de prezentare al abatorului, informează Amos News.
La deschiderea oficială a magazinului, ce a avut loc joi, au luat parte Morten Jensen, CEO Smithfield Prod, Lucian Felix Petcu, director producţie, şi Tiberiu Abraham, director HACCP. Abatorul Smithfield a fost deschis, cu această ocazie, şi pentru oaspeţi, pentru prima dată după modernizare.
"Ne bucurăm să putem oferi timişorenilor posibilitatea de a cumpăra din nou produse din carne de porc, direct de la porţile abatorului - carne produsă în România, din porci crescuţi în România - şi să reînviem astfel tradiţia cărnii proaspete şi de calitate superioară a Comtimului", a afirmat Morten Jensen.
Magazinul de prezentare Comtim este situat pe str. Polonă, în cartierul Freidorf, şi oferă peste 60 de sortimente de produse din carne proaspătă, mezeluri şi alte produse congelate. Smithfield Prod. a preluat o parte din activele fostului Comtim în anul 2004, în prezent fiind cel mai mare abator din România, cu o capacitate de abatorizare de 600 de capete pe oră.
La deschiderea oficială a magazinului, ce a avut loc joi, au luat parte Morten Jensen, CEO Smithfield Prod, Lucian Felix Petcu, director producţie, şi Tiberiu Abraham, director HACCP. Abatorul Smithfield a fost deschis, cu această ocazie, şi pentru oaspeţi, pentru prima dată după modernizare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
"Ne bucurăm să putem oferi timişorenilor posibilitatea de a cumpăra din nou produse din carne de porc, direct de la porţile abatorului - carne produsă în România, din porci crescuţi în România - şi să reînviem astfel tradiţia cărnii proaspete şi de calitate superioară a Comtimului", a afirmat Morten Jensen.
Magazinul de prezentare Comtim este situat pe str. Polonă, în cartierul Freidorf, şi oferă peste 60 de sortimente de produse din carne proaspătă, mezeluri şi alte produse congelate. Smithfield Prod. a preluat o parte din activele fostului Comtim în anul 2004, în prezent fiind cel mai mare abator din România, cu o capacitate de abatorizare de 600 de capete pe oră.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News








