Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Emil Boc: Guvernul analizează posibilitatea reducerii TVA


Premierul Emil Boc a declarat, duminica, la Tulcea, ca taxa pe valoare adaugata (TVA) va fi diminuata daca aceasta masura va fi aprobata de Parlament si daca se vor gasi masuri alternative care vor compensa aceasta scadere.
"Daca vom gasi o alternativa la TVA, si acea masura va putea fi aprobata de Parlament, se va face. De foarte multa vreme, lucram la mai multe scenarii, iar, pâna la finalizarea bugetului pentru 2011, vom continua analizele. Cu aceasta dubla conditie - sa gasim masurile care se pun în locul TVA-ului si aceste masuri sa fie acceptate de catre Parlament. Pentru ca impozitarea pensiilor de exemplu nu acopera în totalitate cresterea TVA-ului si în consecinta vor trebui luate si alte masuri care se au în vedere si se analizeaza", a declarat premierul Boc, la finele sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Tulcea.

Seful Executivului a refuzat sa precizeze o data la care aceste masuri vor fi luate.

"Impozitarea pensiilor ar putea reduce TVA-ul cu câteva procente, dar tot ramâne o parte care trebuie acoperita prin alte masuri. Aceste scenarii s-au facut si se vor face în continuare. Nu a fost si nu este o bucurie pentru nimeni majorarea TVA-ului. Dar, la acel moment, nu am avut nici din punct de vedere legal nici din punct de vedere politic imediat o alta solutie", a precizat premierul Emil Boc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Referindu-se la remanierile anuntate pentru toamna acestui an, prim-ministrul Emil Boc a mentionat ca "remanierile se fac si nu se discuta".

Amintim ca sâmbata, la Piatra Neamt, presedintele Traian Basescu a declarat ca va solicita Guvernului diminuarea TVA-ului, dar si impozitarea tuturor pensiilor cu 16%.

Seful statului nu a mentionat însa care este data de la care TVA-ul ar putea scadea si nici daca aceasta taxa va reveni la valoarea initiala de 19 procente. Totodata, Traian Basescu nu a precizat data de la care toate pensiile vor fi impozitate cu 16%.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016