Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

EuroIns România şi-a sporit afacerile cu 46% în S1 pe segmentul agricol


EuroIns România a subscris prime de peste 1,9 milioane lei (450.000 euro) pe segmentul asigurărilor agricole (culturi şi animale) în primele şase luni, în creştere cu 46% faţă de intervalul similar din 2008, a declarat, pentru NewsIn, directorul de asigurări agricole al companiei, Anghel Burghilă.

În primele şase luni din 2008, EuroIns România înregistrase prime de 1,3 milioane lei pe segmentul asigurărilor agricole (culturi şi animale).


"S-au făcut mai multe subscrieri pe segmentul de asigurări agricole şi ca urmare a dezvoltării forţei de vânzări a companiei EuroIns", a menţionat Anghel Burghilă. El a explicat că rezultatele înregistrate în prima jumătate a acestui an s-au datorat "creşterii numărului de poliţe încheiate şi calităţii subscrierilor".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Se estimează o creştere a ratei de daună în 2009 comparativ cu 2008 (când era de circa 60 -70%) la nivelul pieţei asigurărilor agricole, având în vedere că anul acesta este unul dezastruos din punct de vedere agrometeorologic, înregistrându-se foarte multe evenimente climatice cu efect distructiv asupra culturilor agricole: îngheţ târziu de primăvară, ploi torenţiale însoţite de grindină şi furtună, pe un fond general de secetă care se va accentua în a doua parte a lunii iulie şi în luna august", a precizat şeful direcţiei de asigurări agricole al companiei.

Burghilă a adăugat că majoritatea suprafeţelor agricole cultivate în regim neirigat suferă de un deficit de umiditate, în special în stratul activ al solului - de la suprafaţă - de până la 1 m, iar momentan, "numai pe suprafeţe cu totul nesemnificative aprovizionarea cu apă pentru plante este în limite optime".

Rezerva de umiditate din stratul activ al solului nu s-a refăcut în pofida numeroaselor precipitaţii, care însă au căzut pe areale restrânse.

"Dezvoltarea pieţei de asigurări agricole din România depinde foarte mult de modul în care agricultorii sunt sprijiniţi financiar de către stat (pentru înfiinţarea culturilor, subvenţionarea primelor de asigurare)", a explicat Burghilă.

El a adăugat dezvoltarea pieţei de asigurări agricole depinde şi de "perceperea actului de asigurare ca parte componentă şi necesitate a aplicării unor tehnologii de cultivare moderne, precum şi ca un factor de siguranţă financiară pentru reluarea procesului de producţie în cazul pierderilor produse de manifestarea negativă a factorilor climatici".

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016