Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Evenimentul Zilei: Ţepele volante ale lui Sorin Oprescu


Pieţele volante, mult lăudate de Sorin Oprescu, care s-ar fi dorit să vină în sprijinul cetăţenilor, cu produse agricole vândute direct de ţărani s-au dovedit nişte mari ţepe pentru bucureşteni. Ieri, în piaţa volantă din faţa Academiei Tehnice Militare, din cele 15 tarabe erau ocupate doar două.
Nici vorbă de legume sau fructe autohtone. La vânzare erau expuse nişte brânzeturi, niscaiva mezeluri şi câteva sortimente de ţuică îmbuteliată în PET-uri uzate de Cola. Un kil de slănină, chipurile adusă din Ardeal, bătea la preţ kilogramul de cotlet de porc din supermarket: 19 lei.

La volanta de pe Edgar Quinet, din spatele Universităţii, din cele 12 tarabe, ieri, pe la ora 11.00, doar opt erau ocupate şi doar la patru dintre ele se vindeau produse agricole la preţuri comparabile cu cele din Amzei sau Dorobanţi.

Gigi Arişanu, venit tocmai de la Bran, judeţul Braşov, vindea la preţuri prohibitive brânzenturi şi slănină cu boia: brânză de burduf la 28 de lei kilu’, telemeaua de oaie şi caşul 20 de lei, urda dulce 15 lei, caşul afumat 25 de lei, iar slana cu boia 20 de lei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Recordul e deţinut, însă, de brânza de burduf în coajă de brad. Alături, nea Vasile, din Filipeşti de Prahova, vindea o legătură anemică de pătrunjel cu un leu, o salată cam subnutrită cu doi lei şi litrul de borş tot cu doi lei. Spre exemplu la Obor, pătrunjelul se vinde patru legături la leu, cea mai frumoasă salată nu sare de de 2,50 lei, iar borşul îl iei la aceiaşi bani.

Citeste mai mult in Evenimentul Zilei
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016