Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Executivul a obţinut acordul UE pentru acordarea în avans a 400 de milioane de euro, reprezentând plăţile directe cu titlul de subvenţie pe hectar pentru fermierii români, unul din motive fiind pagube


Ca urmare a demersurilor făcute de către Ministerul Agriculturii către oficialităţile europene, Guvernul a alocat 400 de milioane de euro "Am alocat aproximativ 400 de milioane de euro pentru sprijinirea agricultorilor, fapt ce reprezintă avansul la plăţile directe pentru agricultori. Plata sumelor se va face din 16 octombrie şi de ele vor beneficia 1.092.000 de agricultori. Aceşti bani fac parte dintr-un fond total de un miliard de euro ce se acordă pentru plăţile directe de hectar: 700 de milioane de euro de la Uniunea Europeană şi 300 de milioane de la bugetul de stat", a declarat Emil Boc, la finalul şedinţei de Guvern de miercuri, precizând că suma a fost acordată .

La rândul său, ministrul Valeriu Tabără a precizat că avansul a fost acordat ca urmare a pagubelor suferite de agricultorii români în urma inundaţiilor din această vară, de un sprijin similar beneficiind şi fermierii altor câteva state UE.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Pentru anul 2010 am obţinut pentru minister o sumă de bani pe care nu o speram atunci când mi-am început mandatul. Este vorba de subvenţia care vine de la UE, de 81 euro pe hectar, iar de la bugetul naţional, 50,46 de euro. Avansul a fost acordat de UE şi datorită condiţiilor climatice din această vară şi este acordat în condiţiile încare agricultorii se găsesc într-o situaţie acută de necapitalizare", a spus Tabără. Acesta a precizat că, în 17 septembrie, au fost alocate alte 114 milioane de euro care reprezintă subvenţii la creditele pentru agricultori, dar şi deconturi la motorină.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016