Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Exportăm miere în UE şi importăm din China


70% din producţia naţională e vândută în afară. Marile magazine de la noi promovează însă produsele străine, pentru că sunt mai ieftine.

Românii sunt din ce în ce mai atraşi de mierea chinezească şi de cea argentiniană, disponibilă în marile magazine la preţuri de două-trei ori mai mici faţă de produsele româneşti. Numai anul trecut, importurile au atins aproape 780 de tone.


Deşi nu reprezintă nici 10% din producţia internă, apicultorii se tem că, în curând, mierea lor va ajunge doar pe rafturile din străinătate
, aşa cum se întâmpla în perioada comunistă. Mai ales că un român consumă anual numai în jur de 150 de grame de miere, faţă de germani, care mănâncă două kilograme, sau belgieni şi olandezi - câte 1,5 kilograme.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Oficial, producţia e în creştere

„Mierea produsă în România este preferata germanilor şi a englezilor, ajungând şi pe masa americanilor şi a japonezilor”, spune cu mândrie Victor Cimil. El şi-a petrecut toată viaţa în jurul stupilor şi acum îşi învaţă fiul să îndrăgească această ocupaţie, aşa cum a învăţat şi el de la tatăl lui. „M-am născut apicultor”, îşi începe el povestea. A învăţat să le îngrijească înainte de a cunoaşte abecedarul şi a fost înţepat de atâtea ori că nici nu se mai umflă. În schimb, a învăţat de la albine o mulţime de lucruri, descoperind că aceste mici vietăţi împart mâncarea şi se protejează reciproc de frig.

Citeste mai mult in Evenimentul Zilei
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016