Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fagaras: Investitii de cinci milioane de euro in cresterea pastravului, sprijinite cu fonduri europene


Asociaţia "Păstrăvarii Făgăraşului", care reuneşte crescători de păstrăvi din cinci comune de la Valea Dejanului şi a Sâmbetei, lângă Făgăraş, a obţinut aprobarea din partea Autorităţii de Management al Programului Operaţional pentru Pescuit pentru implementarea unui proiect care vizează dezvoltarea crescătoriilor de peşte în această zonă, precum şi crearea unui punct de atracţie turistică în zonă.
Promotorul proiectului este Camera de Comerţ şi Industrie Braşov - Reprezentanţa Făgăraş, iar finanţarea se va face în cadrul Axei 5 a Programului Operaţional pentru Pescuit, măsura "Sprijin pentru înfiinţarea parteneriatelor public-private şi elaborarea strategiilor de dezvoltare locală integrată a zonelor pescăreşti". Din cele nouă proiecte care au primit aprobarea în cadrul acestui program, opt sunt localizate de-a lungul Dunării, iar cel de-al nouălea este situat în Făgăraş, acesta fiind evaluat la cinci milioane de euro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Gabriel Vâju, directorul Reprezentanţei din Făgăraş a CCI Braşov, susţine că strategia se elaborează pe patru direcţii importante. "Prima direcţie vizează mărirea numărului de maternităţi de păstrăvi. A doua vizează construcţia unei fabrici de procesare a cărnii de păstrăv, iar cum apele în care cresc păstrăvi necesită mult oxigen, o a treia direcţie e dedicată construirii unei fabrici de oxigen. Cea de-a patra direcţie vizează dezvoltarea turismului în zona amintită, bazată în principal pe consumul de păstrăv", a declarat pentru Curierul National Gabriel Vâju.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016