Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Faramitarea excesiva a proprietatii afecteaza sectorul vitivinicol


vinuri-romanestiSectorul vitivinicol are, în prezent, o serie de dificultăţi, precum lipsa lichidităţilor financiare pentru continuarea investiţiilor, întârzierea plăţilor ajutoarelor de stat şi fărâmiţarea excesivă a proprietăţii, informează un comunicat al Patronatului Naţional al Viei şi Vinului.
PNVV, care consideră că agricultura poate constitui motorul relansării economice, are în derulare, în prezent, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE), un proiect intitulat "Consolidarea patronatului şi dezvoltarea capacităţii aces-tuia de a participa la procesul decizional", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Proiectul are o durată de 24 de luni, începând cu 1 septembrie 2009, şi are ca obiectiv general consolidarea şi dezvoltarea capacităţii organizaţionale a Patronatului Naţional al Viei şi Vinului prin înfiinţarea a şapte filiale regionale în teritoriu (în oraşele Constanţa, Iaşi, Craiova, Timşoara, Focşani, Alba-Iulia, Ploieşti).
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016