Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Federatia Nationala a Agricultorilor din R. Moldova "AGROinform" sustine infiintarea grupurilor de producatori


Federatia Nationala a Agricultorilor din Republica Moldova "AGROinform" in colaborare cu Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare din republica organizeaza joi la Chisinau conferinta nationala "Cooperarea agricultorilor in marketing - o solutie in accesarea pietelor", eveniment aflat la a IV-a editie.
Conferinta are ca scop implicarea fermierilor, institutiilor de stat si donatorilor, organizatiilor de consultanta si altor actori in dialogul privind realizarile, problemele si solutiile posibile in dezvoltarea cooperativelor si a grupurilor de producatori.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Federatia Nationala a Agricultorilor din Moldova AGROinform dispune de o vasta experienta in domeniul crearii si asistentei cooperativelor de intreprinzator. Pana in prezent, cu suportul AGROinform au fost create si dezvoltate in Republica Moldova 30 de cooperative: 15 cooperative de marketing si 15 de intreprinzator, care intrunesc peste 1000 de membri.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016