Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermele de familie vor putea avea ca angajati numai rude pana la gradul 3

fermele-de-familie-vor-putea-avea-ca-angajati-numai-rude-pana-la-gradul-3

PNDR 2014-2020 prevede noi reglementari in ceea ce priveste angajatii fermelor de familie. Astfel, potrivit ultimelor modificari aduse actelor legislative, pe statele de plata ala exploatatiilor agricole familiale vor putea figura numai rudele pana la gradul trei, a anuntat marti, directorul general adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), Nicolae Popa.


 „Am realizat la nivelul Ministerului sase proiecte tip, pe zootehnie, pe vegetal, dar si mixte. In discutiile pe care le-am avut deja cu cei de la ASAS si de la Institutul de Economie Agrara urmeaza sa mai intocmim inca 4-5 proiecte tip la care beneficiarii pot apela. Primele proiecte vor fi puse la dispozitie odata cu deschiderea sesiunii de depunere din luna mai pentru investitiile in ferme si spijinirea fermelor familiale. Ceea ce este important la ferma familiala si diferit fata de anul trecut este ca vom avea in vedere sa fie angajati numai rudele pana la gradul trei. Nu se permite angajarea de persoane straine in cadrul fermelor de familie”, a spus Popa.
 
Fermele de familie au capatat statut de prioritate pentru  Ministerul Agriculturii. Dupa ce anul trecut fondurile ramase din PNDR 2007-2013 au fost directionate pentru sprijinirea fermelor de familie, MADR confirma ca acestea vor ramane prioritatea numarul unu si pentru perioada de promovare 2014-2020. "Fermele familiale pot asigura o agricultura durabila, nu numai din punct de vedere al productiei, ci si din punct de vedere social si al stabilitatii economice", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul MADR.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Prima sesiune de depunere a cererilor de finantare pentru Masura 121 – Modernizarea exploatatiilor agricole si sprijinirea fermelor de familie, cu finantare din PNDR 2014 -2020 va demara pe 20 mai.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016