Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii ameninta cu greva foamei daca nu primesc subventiile


Fermierii anunta actiuni ample de protest daca nu isi vor primii subventiile pentru anul 2008 pana la data de 25 ianuarie si ameninta ca vor intra in greva foamei.
Sindicatul Crescatorilor de Taurine a declarat “razboi” Ministerului Agriculturii, din cauza subventiilor restante din 2008. “Daca pana pe data de 25.01.2009 nu vor intra banii in conturile fermierilor, SCTR va picheta Ministerul iar fermierii din toate judetele tarii vor intra in greva foamei si vor ramane asa pana la solutionarea tuturor problemelor”, transmite organizatia.

Costel Caras, presedintele SCTR a declarat HotNews.ro ca subventiile restante din 2008 insumeaza 200 milioane lei, la vite, si 210 milioane lei, la oi. “Ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, a promis ca pana la data de 15 ianuarie se vor plati subventiile restante pe anul 2008. Suntem siguri ca acest lucru nu se va intampla”, a spus sindicalistul.

Organizatia sindicala ameninta, incepand cu 26 ianuarie, cu pichetarea Ministerului. “Fermieri din toate judetele tarii vor intra in greva foamei si vor ramane asa pana la solutionarea tuturor problemelor. In pichet va functiona un foisor de observatie, inalt de 10 metri, din care fermierii, in mod simbolic, vor supraveghea activitatea cabinetului Sarbu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Foisorul va ramane permanent in functiune, pe toata durata de activitate a cabinetului Sarbu cu rolul de supraveghere a activitatii Ministerului”, transmite un comunicat al SCTR. Potrivit lui Costel Caras, foisorul va fi amplasat pe trotuar, in fata cladirii Ministerului. Autorizatie de la primarie nu exista inca, dar sindicalistii sunt in asteptarea aprobarii.

“Daca problemele semnalate nu se vor rezolva dupa prima saptamana de pichet, SCTR va intensifica protestele si in paralel cu pichetul, in 02.02.2009 vom trece la un mars de protest prin Bucuresti, cu animale si utilaje, cu traseul: Guvern, Presedintie, Parlament”, se mai arata in comunicat. In fine, “daca nici dupa acest mars nu se vor rezolva problemele vom trece la actiuni fara precedent, despre care va vom informa la timpul potrivit”.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016