Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Fermierii ar putea primi avansuri la subventiile pentru 2016
Mai multe state membre UE au solicitat Comisiei pentru Agricultura sa le permita sa acorde un avans din banii pe care ar trebui sa ii vireze pentru platile directe aferente anului de cerere 2016.
Avansul ar putea fi 70% din valoarea platii unice pe suprafata, iar sumele ar ajunge in conturile agricultorilor inainte de a se demara achitarea subventiilor conform calendarului clasic.
Si in Romania, reprezentantii MADR si cei ai APIA au discutat cu liderii din agricultura eventualitatea platii unui avans din subventiile pe 2016. Agricultorilor li s-au prezentat riscurile unui astfel de demers care, anul trecut a dus la intarzieri in procesarea dosarelor pentru platile integrale.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
Aceasta pentru ca functionarii APIA proceseaza o data datele pentru avans, pentru ca ulterior sa mai ia inca o data la mana aceleasi dosare pentru a introduce in sistem datele complete pentru autorizarea platilor integrale pe toate schemele.
Fata de situatia din 2015, diferenta ar fi de aceasta data ca acum, atunci cand functionarii vor incepe procesarea dosarelor, softul folosit va fi pe deplin functional si nu vor mai exista blocaje tehnice din cauza carora, anul trecut, nu toti fermierii eligibili au intrat la plata avansului.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 4 voturiIdei de afaceri in agricultura