Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii, asalt la Capitală


O vorbă din popor spune că "toamna se numără bobocii". Este posibil însă, ca mulţi dintre "boboci" să rămână nenumăraţi toamna acesta pentru că la începutul lunii septembrie fermierii sunt gata să-şi lase gospodăriile, să dezgroape securea războiului, şi să ia cu asalt Capitala ca să protesteze împotriva Ministerului Agriculturii, reclamând multiplele problemele, rămase nerezolvate, cu care se confruntă sectorul agricol.
Invitaţia la conciliere făcută de minister principalelor organizaţii din agricultură a fost refuzată de liderii acestora.
Aceştia vor să-l lase pe ministru "să se întâlnească singur" şi susţin că nu mai au ce discuta cu actuala conducere a Ministerului Agriculturii pe motiv că este "incompetentă" şi sus­ţin că vor renunţa la proteste doar dacă vor ajunge la un acord cu premierul Emil Boc şi cu preşedintele Traian Băsescu.
* Telefoane la ceas de seară şi subvenţii la credite, în zadar

Nici telefoanele la ceas de seară ale unora dintre funcţionarii din conducerea ministerului pe lângă conducerile organizaţiilor de fermieri şi nici ultima formă de sprijin a Guvernului de miercuri, prin care se subvenţionează rata dobânzii pentru creditele contractate de fermieri pentru producţie nu i-au înduplecat pe fermieri.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Producătorii agricoli sunt decişi ca, pe 2 septembrie, să picheteze prefecturile, iar pe 7 septembrie să vină la un miting în Capitală "cu oi, capre, utilaje agricole şi tot arsenalul".

Revendicările sunt clare: subvenţii de la buget, acte normative pentru sprijinul sectorului, iar din partea Federaţiei Agrostar, pe lângă toate acestea, demisia ministrului.

Ştefan Nicolae, "Agrostar": "Ne-a ajuns cuţitul la os"

Preşedintele Federaţiei "Agrostar", Ştefan Nicolae, ne-a declarat: "Am refuzat invitaţia Ministerului Agriculturii pentru că noi considerăm că nu avem ce discuta cu actuala conducere care şi-a dovedit incompetenţa. Pe 2 septembrie facem proteste la nivel judeţean, iar pe 9 septembrie vom organiza un miting de protest în Capitală. Nu vom renunţa la acţiunile de protest, pentru că oamenii simt că le-a ajuns cuţitul la os".

Ştefan Nicolae a estimat că la protestul din Bucureşti ar putea să participe peste 10.000 de agricultori din partea tuturor organizaţiilor de fermieri.

Citeşte mai mult în Bursa
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016