Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii danezi doresc să angajeze aproximativ 50 stagiari-lucrători în diverse ferme de cultivare a legumelor, dar si in pomicultura si zootehnie


Fermierii danezi cauta lucratori in ferme de cultivare a legumelor, fructelor de padure dar si in ferme de crestere a porcilor/vacilor. Durata contractului este intre 6 si 18 luni, cu 37 ore de munca saptamanal. Ore suplimentare se fac numai cu acordul angajatorului. Unii angajatori ofera cazare langa ferme, contracost; altii va ajuta sa gasiti cazare în apropierea fermei. Chiria lunara platita de o persoana este între 200–300 Euro. Salariul brut lunar este de 1260 euro.
Candidatii trebuie sa aiba între 18-30 ani si sa fi absolvit liceul agricol sau o facultate cu profil agricol în urma cu maximum 2 ani (2009 si 2010). Carnetul de conducere si experienta în condusul tractorului constituie avantaj. Se cere responsabilitate si flexibilitate în îndeplinirea sarcinilor si a programului de lucru.

Exemple sarcini:
  • in ferme de cultivare legume si fructe de padure: spalare, sortare, ambalare praz, curatare teren, plantare capsuni, zmeura, praz; cultivare zmeura si capsuni in solarii si aer liber,etc.
  • în pepiniere si ferme de pomi fructiferi: plantare si ambalare plante si flori, ingrijire pomi, pulverizare pesticide, recoltare fructe;
  • in ferme de crestere porci si vaci:hranire animale, curatare grajduri, conducere tractor, efectuare injecţii, asistenţa la naştere animale etc.

Trimiteti pe adresa: kah@workindenmark.dk actele:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

  • CV model EUROPASS, în lb.engleza, poza fata obligatoriu;
  • dipl.bacalaureat si foaia matricola (pt.absolventii de liceu);
  • dipl.licenta (adev. facultate pt promotia 2010) si foaia matricola (pt.absolv.de facultate).

Actele de studii trebuie traduse autorizat în lb.engleza si trimise scanate pe adresa precizata. Persoanele selectate de expertii danezi sunt invitate de consilierul roman responsabil cu oferta la interviu, in engleza, la Bucuresti la finele lunii ianuarie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016