Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii din Arad i-au cerut ministrului Agriculturii să fie plătite subvenţiile la timp

Mai mulţi fermieri şi producători agricoli i-au cerut, vineri, ministrului Agriculturii, Ilie Sârbu, în timpul vizitei pe care acesta a făcut-o la Târgul Agromalim de la Arad, să rezolve problemele legate de neplata la timp a subvenţiilor din agricultură.

Ministrul a fost interpelat în timpul vizitei de mai mulţi fermieri, care i-au spus că în agricultură sunt încă multe probleme legate de neplata la timp a subvenţiilor. „Pe noi ne presează în permanenţă Finanţele să ne plătim TVA şi celelalte taxe, dar nefiind bani lichizi, mai ales acum pe perioada crizei, producătorii nu au de unde să plătească. De aceea, vă rugăm să interveniţi şi să ajutaţi agricultorii, să primim subvenţiile la timp. Să nu mai spunem că în Ungaria subvenţia este de 250 de euro la hectar, în timp ce la noi în ţară este de 107 euro şi nici pe ăştia nu-i avem când ne trebuie“, i-a spus un fermier ministrului Agriculturii.


Ilie Sârbu le-a spus fermierilor nemulţumiţi că în agricultură mai sunt probleme care încă nu sunt rezolvate, dar că se depun eforturi pentru plata la timp a subvenţiilor, care vor creşte, urmând să ajungă la acelaşi nivel că în toate ţările Uniunii Europene, începând cu anul 2011. „În agricultură se face ceva în fiecare minut, în fiecare oră. Atât timp cât suntem acolo, la conducerea agriculturii, sunt multe lucruri de făcut. Toate energiile noastre pentru obţinerea fondurilor au fost canalizate spre campania de toamnă“, a declarat Ilie Sârbu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ministrul Agriculturii a mai spus că nu are informaţii conform cărora fermieri români ar fi părăsit piaţa din cauza crizei economice.

Ilie Sârbu a vizitat, vineri, Târgul Agromalim - târg internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje, care se desfăşoară în perioada 10-13 septembrie, la Complexul Expo Internaţional din Arad. În timpul vizitei, ministrul Agriculturii a fost chemat de producători la mai multe standuri, unde a fost servit cu produse tradiţionale. La finalul vizitei, Ilie Sârbu s-a întâlnit cu fermieri şi producători agricoli din Arad.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016