Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii inactivi vor fi inscrisi pe “lista neagra” a agriculturii

fermierii-inactivi-vor-fi-inscrisi-pe-lista-neagra-a-agriculturii

In cadrul strategiei de definire a fermierului activ, Ministerul Agriculturii isi propune sa stabileasa anul acesta si o “lista neagra”, care sa cuprinda agricultorii si institutiile care, desi nu au lucrat terenurile, au beneficiat pana acum de sprijinul financiar acordat prin platile directe, a declarat, miercuri, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, la un seminar de specialitate.


"Se introduce un nou concept, conceptul de fermier activ, astfel incat nu mai pot beneficia de plati directe decat acei fermieri care inregistreaza si lucreaza in agricultura. Exemple sunt numeroase, consiliile locale, aeroportul nu stiu care din Bucuresti sau din alte zone care pana acum cel putin pe pajisti, pe administrarea corecta in bune conditii agricole si de mediu a pajistilor, primeau aceste plati directe", a spus ministrul.

Numarul beneficiarilor care vor fi inscrisi in “lista neagra” nu este unul alarmant, insa retragerea platilor efectuate pana acum catre aceasta categorie ar putea aduce avantaje agricultorilor care isi lucreaza pamanturile.

"Nu este o categorie foarte mare astfel incat sa creeze probleme. Mai mult, acest lucru cred ca aduce avantaje pentru cei care lucreaza in agricultura", a mai adaugat Daniel Constantin.

“Lista neagra” a fermierilor urmeaza sa fie definitivata anul acesta, ministrul agriculturii invitand in acest sens reprezentantii agricultorilor sa vina cu propuneri referitoare la categoriile care urmeaza sa fie excluse de la platile directe.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Este o definitie pe care o vom lua impreuna pe parcursul anului 2014. In momentul de fata exista un inceput de lista neagra pe care vor figura toate categoriile pe care dumneavoastra le propuneti. Ca atare, pana la sfarsitul acestui an va invitam sa ne spuneti ce categorii vreti sa excludeti de la platile directe si vom defini in felul acesta prin negatie ce inseamna fermierul activ", a precizat Constantin.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016