Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii propun un pret minim garantat la lapte


Reprezentanţii Asociaţiei Fermierilor Crescători de Bovine din judeţul Cluj au trimis un memoriu Parlamentului, prin care îi cer acestuia să adopte o lege prin care să fixeze un preţ minim garantat pentru lapte. În caz contrar, preţul de cost al laptelui va ajunge mai mare decât preţul de vânzare, iar fermele vor va faliment, spun fermierii clujeni, citaţi de Amos News
Astfel de preţuri minime garantate există în ţări precum Franţa şi Germania, unde ele variază între 30 şi 40 de eurocenţi. În cazul în care companiile care prelucrează lapte oferă fermierilor un preţ mai mic, statul acoperă diferenţa.

Cererile fermierilor vin în contextul în care mai multe companii care prelucrează lapte, precum Napolact, au anunţat o nouă reducere a preţului pe care îl oferă celor care vând lapte. Astfel, fermierii vor primi doar un leu pe litrul de lapte, în condiţiile în care, la începutul anului, primeau 1,3 lei pe litru. Acest lucru îi poate determina pe mulţi dintre proprietarii de ferme să nu îşi mai poată plăti ratele bancare şi să intre în faliment.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Asociaţia Fermierilor Crescători de Bovine grupează 120 de proprietari de ferme din Cluj, care produc, fiecare, cel puţin 250 de litri de lapte pe zi. Reprezentanţii asociaţiei au obţinut promisiunea deputatului PD-L Mircia Giurgiu, membru al Comisiei pentru Agricultură, că cererea lor va fi dezbătută de către parlamentari.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016