Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii suceveni, instruiţi cum să acceseze subvenţiile agricole


Autorităţile sucevene au demarat o campanie de informare a producătorilor agricoli din mediul rural cu privire la depunerea cererilor pentru acordarea subvenţiei agricole pentru anul 2010. Prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a declarat că în acest sens au fost constituite comisii formate din reprezentanţi ai Prefecturii, Direcţiei Agricole şi Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) care vor avea întâlniri zonale, începând de astăzi, cu fermierii şi producătorii agricoli.
La aceste întâlniri oamenii vor fi informaţi despre programele cu fonduri europene ce pot fi accesate în domeniul agricol. Campania de depunere a cererilor pentru subvenţiile agricole a debutat pe 1 martie, termenul limită de depunere a cererilor fiind 17 mai, fără penalizări şi 11 iunie cu penalizări de 1% pentru fiecare zi de întârziere.

Solicitanţii trebuie să fie înscrişi în Registrul fermierilor, administrat de APIA, să depună o cerere de solicitare a plăţilor la termen, să exploateze un teren agricol cu o suprafaţă de cel puţin un hectar, iar suprafaţa parcelei agricole să fie de cel puţin 0,3 hectare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


În cazul viilor, livezilor, culturilor de hamei, pepinierelor pomicole şi viticole, arbuştilor fructiferi, suprafaţa minimă a parcelei trebuie să fie de 0,1 hectare. Beneficiarii plăţilor directe în cadrul schemei de plată unică pe suprafaţă pot fi persoanele fizice sau juridice care exploatează terenul agricol pentru care solicită plata, în calitate de proprietari, arendaşi sau concesionari.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016