Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii vor bloca drumurile nationale, daca saptamana viitoare nu vor primi prima transa

Fermierii vor bloca drumurile nationale daca pana saptamana viitoare nu vor primi prima transa si promisiunea in scris a celei de-a doua transe, dupa ce miercuri seara au decis sa suspende protestul din Capitala, a declarat presedintele Sindicatului Crescatorilor de Taurine, Costel Caras.

"Am decis sa suspendam protestul si sa lasam ragaz aceasta saptamana pentru rezolvarea problemelor de ordin financiar. Daca pana miercuri nu vom avea cei 200 de lei pentru vaci si 15 lei pentru oi primiti, si nu vom avea in scris ca vom primi si a doua transa joi (5 noiembrie n.r) vom bloca drumurile nationale. Oamenii vor iesi cu tractoare si animale pe drumuri si va garantez asta pentru ca oamenii sunt disperati" a declarat Costel Caras, citat de NewsIn.
Aproximativ 1.000 de crescatori de taurine au protestat, miercuri, incepand cu ora 12.00, in fata sediului Ministerului Finantelor Publice, nemultumiti de neplata subventiilor pe cap de animal, de 570 lei pentru bovina, respectiv 44 lei pentru ovina. Acestia au incercat de mai multe ori sa intre in cladirea ministerului, au reusit sa rupa cordonul facut de fortele de ordine, insa au fost readusi de jandarmi la locul de protest.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Sindicatul Crescatorilor de Ovine si Caprine din Romania si Sindicatul Crescatorilor de Bovine din Romania, afiliate la Federatia Agrostar, s-au desolidarizat de actiunea de pichetare a palatului Cotroceni, actiune organizata de Sindicatul Crescatorilor de Taurine, deoarece refuza sa se implice in jocurile politice promovate de anumite persoane sau organizatii.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016