Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Festivalul cartofului
Tocăniţele, tocanele sau gulaşurile, toate având printre ingrediente cartofii, au fost vedetele Festivalului Cartofului, desfăşurat la Miercurea-Ciuc la începutul lunii august.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Fiecare din cele 43 de echipe participante la concursul gastronomic a avut la dispoziţie câte 10 kilograme de cartofi şi doi saci cu legume. Astfel, au fost preparate "mâncare de cartofi fără E-uri cu origine analizată", "tocană soldăţească" (aromată cu un ciolan afumat ca la carte) sau gulaş secuiesc. O pensiune din Ghimeş a gătit cea mai mare tocană, din care s-au înfruptat nu mai puţin de 1.400 de persoane. Pentru prepararea ei au fost folosite cantităţi impresionante de ingrediente: 200 kg carne, 100 kg legume, 200 kg cartofi, zece kilograme de condimente şi nu mai puţin de 20 de kg de slănină.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura