Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Festivalul International al Palincii de la Satu Mare


Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare a aprobat în cadrul şedinţei extraodinare de miercuri proiectul de hotărâre privind organizarea 'Festivalului Internaţional al Pălincii - Satu Mare'.
Vicepreşedintele CJ Satu Mare, Valentin Macec, a declarat că prin acest proiect se doreşte crearea unui brand, 'pălinca de Satu Mare'. Proiectul urmează să fie depus spre finanţare europeană în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 - Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul major de intervenţie 5.3 - Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică.

Festivalul se va desfăşura pe durata a trei zile în Satu Mare şi Negreşti Oaş. La Muzeul Ţării Oaşului unde va fi amplasată o linie tehnologică demonstrativă de producere a pălincii tradiţionale şi unde se vor organiza concursuri culinare, de pălincă, precum şi selectarea celui mai bun produs.

Potrivit organizatorilor, în a doua jumătate la lunii septembrie, vor fi aduşi la Satu Mare producători tradiţionali de pălincă din România, Ungaria şi Slovacia. Expoziţiile de pălincă vor fi organizate pe ţări, sortimente şi vor fi aduse produse gastronomice din fiecare zonă.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, se vor organiza şi spectacole folclorice din fiecare ţară, însă vor fi permise doar cântecele cu temă bahică, precum şi o expoziţie de artă plastică, având ca temă principală tot băutura.

Valoarea totală a proiectului este de 943.134,50 lei, din care 2% va fi asigurat prin cofinanţare de către CJ.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton