Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Festivalul Internaţional de Folclor, la a patra ediţie
A patra ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor – “Muzici şi tradiţii în Cişmigiu”, îşi va deschide porţile vineri, în Parcul Cişmigiu, cu o paradă a participanţilor însoţiţi de fanfare.
Parada va pleca din Piaţa Revoluţiei (parcarea hotelului “Hilton”), pe Calea Victoriei până la Cercul Militar, după care va coborî pe Bdul Regina Elisabeta şi se va opri în Grădina Cişmigiu unde se va da startul festivalului.
“Tema ediţiei din acest an este ‘unitate prin diversitate’. Exprimarea prin acte de cultură cu specific diferit creează punţi de comunicare între oameni care nu aparţin neapărat aceleiaşi comunităţi”, a declarat directorul festivalului Claudia Popa într-o conferinţă de presă.
Festivalul, care se va desfăşura în perioada 18-20 iunie, va fi animat de un târg al meşteşugarilor, care va fi deschis în fiecare zi a evenimentului între orele 10,00-22,00, de un teatru pentru copii, momente de cântece şi dansuri folclorice româneşti şi de recitaluri de excepţie cu Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Maria Buză.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
De la eveniment nu vor lipsi momente artistice oferite de minorităţile naţionale din România dar şi ansambluri internaţionale din Georgia, Grecia, Mexic, Serbia, Turcia şi Ucraina.
Festivalul include o secţiune de muzică şi dans tradiţional, o zonă gastronomică cu mâncare tradiţională românească, un târg al meşterilor populari precum şi o zonă în care vizitatorii se vor putea plimba cu trăsuri cu cai, iar copiii cu ponei.
“Acest eveniment îşi propune să arate generaţiilor tinere că avem o zestre spirituală de reală valoare pe care ar fi bine să nu o ignorăm fiindcă tocmai această zestre ne personalizează şi ne reprezintă pe noi ca şi români”, a mai spus Claudia Popa.
Coordonatorul secţiunii de muzică a festivalului, Elize Stan, a spus că se simţea nevoia unui astfel de eveniment în Capitală deoarece ultimul festival internaţional folcloric care s-a desfăşurat la Bucureşti a avut loc în anul 1969.
Maria Ciobanu şi Floarea Calotă prezente la conferinţa de presă au spus că le face plăcere să vină să cânte pentru bucureşteni şi vor dărui publicului cele mai bune piese din repertoriul lor.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura