Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Financiarul.ro: Şi caii se mănâncă în Europa, nu-i aşa?
La sacrificarea cailor pentru consumul uman sunt folosite exact aceleaşi metode la care recurg şi vânătorii de foci din Canada, numai că, în ipocrizia lor, europenii etichetează uciderea focilor drept “cruzime” şi “barbarie” şi interzic importurile de carne de focă din Canada, scrie cotidianul The Chronicle Harald.
Consumul de carne de cal este foarte popular în multe ţări UE, precum Belgia, Franţa, Austria, Olanda, Polonia, Suedia şi multe altele. Numai în Italia sunt sacrificaţi anual peste 300.000 de cai pentru consumul uman.
Cum sunt caii ucişi? Păi, din moment ce este vorba de UE, unde groaza faţă de metodele vânătorilor canadieni de foci a dus la impunerea unu embargou pentru stoparea acestei “cruzimi”, cu siguranţă trebuie să fie vorba de o metodă “umană”.
Caii sunt asomaţi cu un pistol cu glonţ captiv, adică animalul este lovit în cap – de mai multe ori, dacă este nevoie – pentru a aduce animalul în stare de inconştienţă, pentru ca apoi să i se taie jugulara şi să sângereze până moare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
De cealaltă parte a oceanului, vânătorii canadieni de foci folosesc o puşcă sau un fel de târnăcop, numit hakapik, cu care lovesc foca în cap pentru a o aduce în stare de inconştienţă, apoi îi taie arterele de lângă înotătoarele din faţă, pentru a sângera până moare.
Citeste mai mult in Financiarul
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News