Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Fonduri europene pentru formarea bucatarilor din Cluj
Persoanele din mediul rural care se confrunta cu probleme in gasirea unui loc de munca au o noua oportunitate printr-un proiect finantat din fonduri PHARE. Asociatia pentru Sprijinirea Dezvoltarii Rurale din Dezmir, cea care a implementat proiectul, va organiza cursuri de calificare profesionala pentru meseriile de bucatar si ospatar, dar si pentru persoanele care lucreaza in agricultura.
Proiectul este intitulat "Deprinderea secretelor bucatariei – o sansa pentru persoanele aflate in cautarea unul loc de munca din mediul rural" si se desfasoara in 13 comune din judetul Cluj. Proiectul este lansat din luna decembrie anul trecut si se va desfasura pana in noiembrie 2009.
Proiectul este implementat de Asociatia pentru Sprijinirea Dezvoltarii Rurale din Dezmir, in parteneriat cu fundatiile World Vision Romania si Milenium Cluj-Napoca, scrie publicatia CityNews.ro.
Acesta se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, dar si celor care se ocupa de agricultura si au venituri mici.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Prin intermediul proiectului vor fi instruiti aproximativ 100 de persoane in vederea adaptarii la cerintele de pe piata fortei de munca. Mai mult de jumatate dintre acestia urmeaza sa fie instruiti, pentru meserii de bucatar si ospatar, prin intermediul cursurilor de calificare, urmand ca dupa absolvirea acestora sa fie ajutati in gasirea unui loc de munca in sectorul ospitalier. Pe toata perioada in care se vor derula cursurile de instruire si informare, initiatorii proiectului PHARE vor realiza si o culegere de retete din bucataria traditionala specifica zonelor din care provin cursantii.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura