Unilever a anuntat intrarea pe piata de inghetata din Romania, odata cu preluarea marcii de inghetata Napoca, de la Friesland Foods, ca parte a strategiei de crestere in Europa Centrala si de Sud. Astfel Unilever aduce in intreaga tara unele dintre cele mai bine vandute marci de inghetata din lume, apartinand companiei, se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Business Standard.
Ca parte a acestei decizii, compania anunta achizitia legendarei marci romanesti de inghetata Napoca, oferita spre vanzare de catre actualii ei proprietari anul trecut. Tranzactia este supusa aprobarii Consiliului Concurentei, o procedura care se va finaliza in urmatoarele trei pana la patru luni. Valoarea tranzactiei nu este comunicata. Portofoliul de produse Unilever va include si marcile Cornetto, Viennetta si Big Milk. Acestora li se vor adauga produsele sub marca Napoca, odata ce achizitia este aprobata. Produsele traditionale Unilever se vor vinde sub simbolul inimii Algida, marca folosita de Unilever in Italia, tara considerata adevarata casa a inghetatei de calitate. Produsele Unilever vor putea fi gasite in magazine incepand cu luna martie.
Citeste mai mult in Business Standard
Ca parte a acestei decizii, compania anunta achizitia legendarei marci romanesti de inghetata Napoca, oferita spre vanzare de catre actualii ei proprietari anul trecut. Tranzactia este supusa aprobarii Consiliului Concurentei, o procedura care se va finaliza in urmatoarele trei pana la patru luni. Valoarea tranzactiei nu este comunicata. Portofoliul de produse Unilever va include si marcile Cornetto, Viennetta si Big Milk. Acestora li se vor adauga produsele sub marca Napoca, odata ce achizitia este aprobata. Produsele traditionale Unilever se vor vinde sub simbolul inimii Algida, marca folosita de Unilever in Italia, tara considerata adevarata casa a inghetatei de calitate. Produsele Unilever vor putea fi gasite in magazine incepand cu luna martie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Business Standard
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News








