Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gazeta de Sud: Grâu sechestrat pentru datorii la stat


Poliţiştii din Arad au sechestrat şase tiruri cu grâu ale unei firme din Craiova, care nu şi-a achitat datoriile la stat. Se pare că acţiunea a debutat în urma unei sesizări a comisarilor de la Garda Financiară Dolj, care i-au anunţat pe colegii lor din Arad cu privire la un mare transport cu grâu ce urma să sosească din Ungaria pentru firma SC GFE SPEED SRL din Craiova.
Cele şase tiruri încărcate cu 144 de tone de grâu au fost lăsate să intre în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, apoi au fost urmărite şi trase pe dreapta la intrarea în municipiul Arad de poliţiştii Biroului de Ordine Publică pentru Mediu Urban, împreună cu comisari ai Gărzii Financiare Arad.

Cele şase tiruri cu grâu au fost sechestrate de autorităţi, fiind sigilate şi lăsate în custodie la SC COMCEREAL SRL Arad. Oficial, măsura ar fi fost instituită în vederea recuperării unei datorii de 150.000 de lei pe care societatea craioveană o are la bugetul de stat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Gazeta de Sud
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton