Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Geoană: Decât şomer în Italia, mai bine să faci agricultură la tine în ţară

Tags: video

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, în comuna Ştefăneşti, Argeş, că promisiunea pe care o făcea în campania pentru europarlamentare, privind acordarea a câte 25.000 de euro pentru românii care revin în ţară, a devenit realitate prin intermediul măsurii 112 a UE.

Geoană a vizitat, joi, o gospodărie a unor tineri fermieri care au beneficiat de o finanţare de 25.000 de euro din fonduri europene şi naţionale, prin intermediul măsurii 112 a UE. La gospodăria familiei Trică au fost invitaţi mai mulţi tineri fermieri din judeţele alăturate judeţului Argeş, care au fost şi ei beneficiari ai aceleiaşi măsuri.


Într-un decor format din bănci de lemn şi utilaje şi maşini agricole, Geoană a afirmat că promisiunea lansată în campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi nuanţată ulterior, de a se acorda 25.000 de euro primă de instalare românilor care revin din străinătate, a devenit realitate. "Cei 25.000 de euro de care am vorbit în 2008 şi multă lume a zâmbit, este un proiect adevărat", a spus Geoană.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

El a menţionat că, prin intermediul măsurii 112 a UE, aproximativ 15.000 de familii de tineri fermieri pot accesa cei 337 de milioane de euro bugetaţi din fonduri europene şi naţionale pentru acest program.

Preşedintele PSD a insistat asupra faptului că promisiunea acordării celor 25.000 de euro, despre care a admis că la vremea respectivă a părut „exagerată”, a devenit, prin intermediul măsurii 112, reală. "Lucrurile care au fost luate în derâdere când au fost anunţate au fost de fapt, un fel de reclamă gratuită, un fel de anunţ pentru participaţie", a spus Geoană.

În faţa celor câteva zeci de tineri fermieri beneficiari ai măsurii 112, liderul PSD a declarat că agricultura poate reprezenta "principalul motor" de relansare a economiei româneşti după criză. În prezenţa ministrului Agriculturii, Ilie Sârbu, preşedintele PSD a mai spus că se impun măsuri pentru eliminarea "samsarilor şi intermediarilor care fac un profit absolut scandalos pe seama fermierului român".

"Decât să fii şomer în Italia sau în Spania, mai bine să faci agricultură la tine în ţară", a mai afirmat liderul PSD. Geoană a spus că specialiştii PSD stau la dispoziţia celor care vor să acceseze acest program, pentru consultanţă în întocmirea dosarelor.

Liderul PSD a mai afirmat că, pentru păstrarea unor fonduri europene semnificative în bugetul UE pe agricultură în perioada 2013-2020, România va trebui să îşi intensifice influenţa şi negocierile politice în Uniune, în contextul în care se anunţă "o luptă extrem de dură" pe seama acestui buget.

Preşedintele PSD a declarat, în campania pentru europarlamentare, că tinerii români care au muncit în străinătate şi care decid să revină în ţară pentru a demara o afacere, să primească 25.000 de euro.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016