Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Gorj: 2000 de fazani eliberaţi în păduri
Asociaţia vânătorilor in Gorj a eliberat, ieri, 2000 de fazani aduşi de la o crescătorie de profil din Prahova. Păsările au fost duse pe fondurile de vânătoare din judeţ şi lăsate să crească în natură pentru ca la iarnă, când se deschide sezonul de vânătoare, acestea să poată fi împuşcate.
„Anul acesta constatăm cu bucurie că nu ne-a murit niciuna dintre păsările pe care le-am achiziţionat. Toate cele 2000 de exemplare sunt în viaţă şi, după cum puteţi observa, se simt foarte bine. E nevoie de anumite condiţii, mai ales la transport, pentru că şi cuştile sunt micuţe, ei sunt destui de mulţi, şi de asta cred că anul trecut am avut 4 păsări moarte. Sperăm ca la anul să fie şi mai mulţi, înmulţiţi în mediul lor natural, spre bucuria noastră”, a spus Gabriel Popeangă, unul dintre cei mai vestiţi finanţişti ai Gorjului, dar şi pădurar faimos din Leleşti, prezent la activitatea de ieri.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cuştile cu fazani au fost împărţite paznicilor de vânătoare de pe fondurile din judeţ, aceştia având datoria apoi să lase păsările în libertate. Pe malul Şuşiţei, spre Stăneşti, peste 100 de exemplare au fost lăsate libere, pădurarii observând, pe drum, şi păsări care au fost aduse anul trecut şi care au populat zona, reuşind să supravieţuiască până acum.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News