Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gorj: Verificari la proiectele pe masura 141 - ferme de subzistenta


Sesiunea din primăvară pe Măsura 141 - Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenţă, desfăşurată între 15 aprilie-14 mai, a atras sute de fermieri care vor să-şi înfiinţeze o fermă. Dintre aceştia, au fost şi câţiva ale căror proiecte au fost declarate neeligibile.
Camera Agricolă Gorj a întocmit pentru sesiunea din primăvară pe Măsura 141 circa două sute de dosare. Cei care au accesat măsura şi au fost declaraţi conformi şi eligibili vor obţine anual, vreme de cinci ani de zile, suma de 1.500 de euro pentru dezvoltarea fermelor de semi-subzistenţă. Măsura 141 este singura măsură realizată la Gorj, dar şi la nivel naţional, prin intermediul Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR). Încheiată la 14 mai, dosarele au fost verificate de către specialiştii de la Gorj în agricultură, iar apoi trimise la Ministerul Agriculturii. „Pe această măsura am avut două sute treizeci şi şapte de proiecte. Dintre acestea, douăzeci şi unu au fost declarate neconforme deoarece au avut probleme la documentaţie, şi alte două neeligibile pentru că informaţiile nu au fost corect preluate în cererea de finanţare”, a declarat Petre Tomoiu, director adjunct la biroul de Dezvoltare Rurală din cadrul DADR Gorj.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


După încheierea sesiunii şi verificările de la nivel judeţean, cele două sute paisprezece proiecte declarate eligibile şi conforme au fost trimise la Minister. „Cei de la Bucureşti au decis verificarea unor dosare pe un eşantion de cinci la sută, stabilindu-se astfel un centru de verificare, care să controleze aceste procente din judeţele din împrejurimi. Astfel, săptămâna trecută, unsprezece proiecte de la Gorj, alături de altele din judeţele Olteniei, au fost verificate la Vâlcea, de o comisie”, a completat Tomoiu. Dintre cele 11, zece au fost declarate în urmă cu o săptămână eligibile, iar unul neeligibil, motivul respingerii din partea comisiei fiind acela că solicitantul gorjean avea cartea de identitate expirată.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016