Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gradul de absorbtie a fondurilor europene pentru agricultuara a depasit 80 la suta in iulie

gradul-de-absorbtie-a-fondurilor-europene-pentru-agricultuara-a-depasit-80-la-suta-in-iulie

MADR si-a propus in luna precedenta un target de 112 milioane de euro, iar pentru august, suma a crescut la 152 de milioane de euro.


Conform precizarilor facute de ministrul Petre Daea, targetul pentru luna iulie in privinta absorbtiei fondurilor europene din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 a fost de circa 112 milioane de euro, acesta fiind realizat in proportie de 82,65%, iar pentru luna august se ridica la valoarea de 152,66 de milioane de euro.
 
„Pentru luna iulie era un target de 112,64 de milioane de euro. Am realizat 93,1 milioane de euro, adica un grad de absorbtie de 82,65%. Facem o analiza pe masurile privind realizarea acestui target, dar si pentru recuperarea diferentelor. Pentru luna august avem programate atragerea de fonduri europene in valoare de 152,66 milioane de euro. Fiecare functionar din AFIR are in programul lui un numar de proiecte cu valori pe care le urmareste si dupa care este si remunerat”, a declarat acesta.
 
Potrivit ministrului Agriculturii, in Romania au intrat in acest an peste 2,255 miliarde de euro, bani din fonduri europene destinate agriculturii, dezvoltarii rurale si pescuitului, cea mai mare suma, de 1,647 miliarde de euro, provenind din Fondul European de Garantare Agricola, pentru platile directe.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„In Trezoreria Romaniei au intrat, pana in prezent, 2,255 miliarde de euro din fonduri europene si sunt declaratii depuse pentru rambursare de 324,04 milioane de euro. Suma din iulie, de 93 de milioane de euro, va intra pentru rambursare la sfarsitul trimestrului III. Din fondurile totale atrase, 1,647 miliarde euro sunt din FEGA, 606,9 milioane de euro din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala si aproape un milion de euro din Fondul European pentru Pescuit si Afaceri Maritime. Pe plati directe am inregistrat anul acesta un procent foarte bun de absorbtie, de 99,04%”, mai sustine ministrul.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016