Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Grupul Agricover, cu activitate in domeniul agricol, a inregistrat in primele trei trimestre ale anului o cifra de afaceri de 345,5 milioane lei

Grupul Agricover, cu activitate in domeniul agricol, a inregistrat in primele trei trimestre ale anului o cifra de afaceri de 345,5 milioane lei, cu 25% mai mare decat cea obtinuta in aceeasi perioada din 2008, respectiv 276,5 milioane lei, a anuntat luni compania.


"Cresterea cifrei de afaceri s-a datorat in primul rand dezvoltarii portofoliului de clienti. Am fost favorizati de faptul ca, in aceasta perioada, a crescut nevoia fermierilor si a companiilor procesatoare de a colabora cu un partener solid din punct de vedere financiar, care sa asigure continuitatea livrarilor si sa manifeste consecventa in calitatea produselor si a serviciilor oferite. In plus, ne-au crescut veniturile per client, ca urmare a faptului ca din ce in ce mai multi fermieri clienti doar ai unei divizii Agricover au inceput sa aprecieze avantajele de a avea toate produsele si solutiile sub o singura umbrela si si-au extins business-ul catre restul diviziilor din grup", a explicat directorul general al grupului Agricover, Robert Arsene.

Potrivit companiei, cea mai mare crestere a cifrei de afaceri in primele trei trimestre din anul in curs, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, a fost marcata de divizia de distributie a inputurilor pentru agricultura (Agricover Distributie), cu 57%, urmata de divizia de comert cu cereale si oleaginoase, Agricover Cereale (12%)

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, compania a obtinut in primele noua luni ale anului un profit in crestere cu 24%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, respectiv de la 14,3 milioane lei la 17,7 milioane lei, o cota importanta din aceasta suma revenind Agricover Credit IFN.

"Cifra de afaceri si profitul arata foarte frumos pe hartie, ne luptam insa, ca toata lumea in perioada actuala, cu blocajul financiar cauzat de lipsa de lichiditati care duce la ingreunarea platii facturilor de catre clientii nostri, iar modul in care reactionam merge de la negocierea restructurarii datoriei la reglementarea situatiei prin intermediul justitiei", a mai spus directorul general al grupului.

Totodata, grupul Agricover a investit in primele noua luni ale anului aproximativ 3,5 milioane lei. "Strategia Grupului Agricover ramane aceeasi, si anume implementarea la o scara cat mai mare a modelului nostru de business ca integrator in circuitul produselor si serviciilor pentru agricultura, iar pe de alta parte - extinderea liniilor de business integrate pentru fermieri si industria procesatoare, alaturi de dezvoltarea regionala", a mentionat Arsene.

Grupul Agricover este un furnizor de solutii complete pentru agricultura, un integrator in circuitul produselor si serviciilor din agricultura, detinand pozitia de lider pe piata pachetelor tehnologice si a serviciilor armonizate pentru agricultura.

Compania a fost infiintata in anul 2000, prin fuziunea dintre Comcereal Buzau si Ulvex SA Buzau. In prezent, grupul are aproximativ 800 de angajati si este structurat pe sase divizii si companii, si anume Agricover Distributie, Agricover Cereale, Agricover Seminte, Agricover Silozuri, Agricover Logistica si Agricover Credit.

Actionarul majoritar al Grupului Agricover, care detine 90% din actiuni, este omul de afaceri de origine azera Jabbar Kanani, care controleaza si compania Prodal `94 SRL, producatorul marcilor Stalinskaya si Wembley.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016