Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Guvernul a discutat, în primă lectură, rectificarea bugetului pe 2010. La Agricultura au fost suplimentate sumele necesare derularii proiectelor europene


Guvernul a discutat astăzi, într-o primă lectură, proiectul de ordonanţă privind rectificarea bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor social pe anul 2010, a anunţat, la finalul şedinţei de Guvern, primul-ministru Emil Boc.
Prin rectificare, Guvernul are în vedere, în principal, asigurarea sumele necesare pentru cofinanţarea proiectelor europene, astfel încât absorbţia fondurilor de la Uniunea Europeană să nu aibă de suferit.
„Vreau să fiu foarte clar. Nu se taie niciun euro de la cofinanţarea proiectelor europene. Dimpotrivă, la Mediu şi la Agricultură am suplimentat partea necesară cu cofinanţarea proiectelor europene, astfel încât absorbţia fondurilor de la Uniunea Europeană să nu aibă de suferit”, a subliniat primul-ministru.
Tot în acest sens, Fondul de Garantare şi Contragarantare pentru IMM-uri va fi capitalizat cu 46 de milioane de euro în vederea garantării pre-finanţărilor şi cofinanţărilor pentru firmele care au proiecte finanţate din fonduri europene, şi care, din cauza dificultăţilor financiare, nu pot să-şi asigure partea de cofinanţare.

„Prin capitalizarea Fondului cu 46 milioane de euro se pot acorda garanţii pentru credite de până la 2 miliarde de euro. Firmele pot beneficia de credite, astfel încât să-şi poată asigura cofinanţarea la proiectele europene câştigate”, a adăugat premierul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, prin rectificarea bugetului, Guvernul a alocat suma de 1,9 miliarde de lei pentru plata datoriilor pe care statul le are în domeniul sănătăţii, precum şi suma de 500 milioane de lei pentru ştergerea altor datorii pe care companiile de stat le au către diverşi agenţi economici, care la rândul lor au datorii la stat. Executivul va aloca fonduri şi pentru finanţarea obiectivelor de investiţii promovate conform Ordonanţei 7/2006 privind instituirea Programului de dezvoltare a infrastructurii din spatiul rural, obiective care se află în fază foarte avansată de construcţie, pentru ca acestea să poată fi finalizate.

Totodată, Guvernul va asigura şi sumele necesare pentru achiziţionarea materialelor pentru reconstrucţia caselor distruse de inundaţii
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016