Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Guvernul taie 24% din bugetul Agriculturii si 10% din cel al Turismului.


Prima rectificare bugetara din acest an a diminuat alocatiile tuturor ministerelor, singura exceptie fiind Ministerul Muncii, care a primit un plus de 1,3 miliarde de lei. Cele mai mari sume au fost taiate de la bugetele Agriculturii si Turismului, unde reducerea este de 24%, respectiv 10%, din bugetul total.
Astfel, Ministerul Agriculturii a pierdut putin peste doua miliarde de lei, ia Ministerul Turismului - aproape 40 mil. lei. Fondurile pentru Ministerul Apararii vor fi taiate cu 9%, cele ale Ministerului Tineretului si Sportului cu 7%, restul fiind reduceri de buget de sub 6%. In functie de sumele pierdute la rectificare, alaturi de Ministerul Agriculturii, topul ministerelor este completat de Ministerul Apararii - cu o reducere bugetara de 696 de milioane de lei, Ministerul Educatiei - 676 de milioane de lei, Ministerul Administratiei si Internelor - 427 de milioane de lei si Ministerul Transporturilor - 204 milioane de lei.

„Rectificarea bugetara porneste de la un PIB de 531,25 mld. lei, calculat in conditii de prudenta de crestere economica de minus 4%, deci de constrangere", a declarat ministrul finantelor Gheorghe Pogea dupa rectificare. El a adaugat ca veniturile totale, in noile conditii de ajustare, inseamna 32,9% din PIB, adica 174,9 miliarde de lei, in scadere din cauza crizei economice cu peste 18 mld. fata de bugetul initial.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016