Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Halewood spera la vanzari de 11 mil. euro anul viitor


Halewood, unul dintre principalii jucatori din industria vinului, a inregistrat in primele 11 luni din acest an vanzari totale (produse interne si export) de 6,79 mil. euro, in scadere cu 26% fata de vanzarile din intervalul similar din 2008. "Estimam o reducere cu 12-14% a volumului de vanzari in aceasta perioada. In fapt efectele crizei au fost resimtite de doua ori mai puternic. Aceasta reducere a avut cauzele in caderea exporturilor, caderea unor piete traditionale pentru Cramele Halewood cum sunt tarile baltice si Marea Britanie, dar si o contractare a pietei interne pentru vin in lunile august - octombrie", a spus Mihai Chitic, directorul comercial al companiei.
Luna octombrie a adus pentru Cramele Halewood o scadere a volumului vanzarilor cu 30% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Producatorul estimeaza pentru 2010 vanzari de 11 mil. euro atat interne, cat si pe piata externa.

Afaceri si profit in crestere anul viitor

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Cel mai optimist scenariu pentru 2010 este realizarea unei cifre de afaceri de peste 11 milioane de euro si un profit de peste 500.000 de euro", a mai spus Chitic. Pe de alta parte, cel mai pesimist scenariu pe care compania il ia in calcul este "mentinerea situatiei pe care am inregistrat-o in 2009." Pentru 2009, compania si-a bugetat vanzari de 8,4 mil. euro, cu 17% mai mici decat in 2008 si un profit de peste 100.000 de euro.

"In prima perioada de impact a crizei economice, respectiv sfarsitul anului 2008 inceputul anului 2009, am operat reduceri de personal, in prezent fiind in program de reorganizare a activitatii care se va finaliza cu o noua reducere de personal, dar nesemnificativa, 5-6%", mai spune Chitic.

Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016