Premierul Emil Boc l-a numit pe Haschi Andrei-Peter in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, se arata intr-o decizie publicata in Monitorul Oficial.
Cine este Haschi Andrei-Peter?
Potrivit datelor oficiale publicate de Minister, Haschi Andrei-Peter este născut pe 25 decembrie 1972, la Satu Mare; este căsătorit si are doi copii.
Studii:
• 1999 - 2002: Titlul de „Doctor în Agronomie” la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Bucureşti
• 1996 - 1997: Masterat în “Ameliorarea plantelor, controlul şi certificarea calităţii seminţelor şi materialului săditor” la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca
• 1991 - 1996: Facultatea de Horticultură la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca
Experienţă profesională:
• 2006 - : Director executiv adjunct, Şef Serviciu IACS în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură sucursala Harghita
• 2004 - 2005: Inspector de Stat pentru Controlul Calităţii Legumelor si Fructelor în cadrul Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Harghita
• 2002 - 2004: Şef laborator Prognoză, Diagnoză, Avertizare, Carantină Fitosanitară şi activitate de Poliţie Fitosanitară la Direcţia Fitosanitară Harghita
• 1996 - 2002: Cercetător stiinţific gr.III la Staţiunea de Cercetare şi Producţie a Cartofului Miercurea Ciuc - Conducător al Câmpului de Clone
Aptitudini, performanţe:
• Diverse lucrări ştiinţifice publicate
• Limbi străine: germană, engleză
• Utilizarea curentă a calculatorului;
• Permis de conducere auto
Cine este Haschi Andrei-Peter?
Potrivit datelor oficiale publicate de Minister, Haschi Andrei-Peter este născut pe 25 decembrie 1972, la Satu Mare; este căsătorit si are doi copii.
Studii:
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
• 1999 - 2002: Titlul de „Doctor în Agronomie” la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Bucureşti
• 1996 - 1997: Masterat în “Ameliorarea plantelor, controlul şi certificarea calităţii seminţelor şi materialului săditor” la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca
• 1991 - 1996: Facultatea de Horticultură la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca
Experienţă profesională:
• 2006 - : Director executiv adjunct, Şef Serviciu IACS în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură sucursala Harghita
• 2004 - 2005: Inspector de Stat pentru Controlul Calităţii Legumelor si Fructelor în cadrul Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Harghita
• 2002 - 2004: Şef laborator Prognoză, Diagnoză, Avertizare, Carantină Fitosanitară şi activitate de Poliţie Fitosanitară la Direcţia Fitosanitară Harghita
• 1996 - 2002: Cercetător stiinţific gr.III la Staţiunea de Cercetare şi Producţie a Cartofului Miercurea Ciuc - Conducător al Câmpului de Clone
Aptitudini, performanţe:
• Diverse lucrări ştiinţifice publicate
• Limbi străine: germană, engleză
• Utilizarea curentă a calculatorului;
• Permis de conducere auto
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News