Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Hidroelectrica a contractat toata productia de energie pe 2014. Compania anunta activitati reduse din cauza secetei

hidroelectrica-a-contractat-toata-productia-de-energie-pe-2014-compania-anunta-activitati-reduse-din-cauza-secetei

Productia de energie a Hidroelectrica pe anul 2014, estimata la 13,9 TWh a fost contractata integral. La licitatia de marti, compania a vandut pe bursa de energie 9 pachete cu livrare in banda aferente perioadei 01.05.2014-30.04.2015 totalizand cantitatea de 919.800 MWh. Valoarea totala obtinuta de Hidroelectrica in cele 9 contracte este de 153 milioane lei (aproximativ 35 milioane Euro), iar pretul mediu pe MWh a fost de 166,58 lei.


La cele noua contracte se adauga alte 29, pe care Hidroelectrica le-a incheiat in zilele de 3 si 4 aprilie. Valoarea cumulata a celor 29 de pachete este de 105 milioane lei, rezultand un pret mediu pe MWh de 163,3 lei.

Prognozele aferente anului 2014, care estimeaza o hidraulicitate si pluviometrie scazuta, caracterizate prin debite si precipitatii sub media multianuala anunta o activitate scazuta la Hidroelectrica in perioada urmatoare. In functie de modificarea prognozelor, se va putea iesi cu noi cantitati de energie in piata, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Administratia Nationala de Meteorologie  avertiza saptamana trecuta ca in vestul, estul, sud-estul si local in nordul si centrul teritoriului se va instala in aceasta perioada fenomenul de seceta pedologica.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Aceasta va fi moderata si pe alocuri puternica, urmand a se manifesta pe suprafete agricole intinse din regiunile mai-sus mentionate. In stratul de sol 0-20 cm, in majoritatea zonelor se va semnala seceta pedologica moderata si local puternica.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016